Caută
Close this search box.

VIDEO Alexandru Cumpănașu, reacţie după ce a fost admonestat de un tânăr influencer: „Bă, animalule, nesimțitu’ dracu’!”

alexandru cumpănaşu

Alexandru Cumpănaşu şi-a găsit naşul, chiar pe TikTok, acolo unde a strâns un val uriaş de încredere şi simpatie din partea adolescenţilor. Un tânăr influencer, lider al unei comunităţi numeroase online, i-a cerut socoteală lui Cumpănaşu, pe care îl acuză că profită de naivitatea copiilor şi îi păcăleşte. Reacţia Lui Cumpănaşu e presărată cu insulte la adresa tânărului.

Peste 500.000 de copii şi tineri, care urmăresc contul TikTok „proful online”, sunt încurajaţi să îşi trateze profesorii cu lipsă de respect şi chiar ură.

În timp ce Poliţia Capitalei şi Parchetul Sectorului 4 din București verifică dacă mesajele postate de Alexandru Cumpănaşu pe TikTok pot fi incriminate penal sau contravenţional, experţi din ONG-uri care militează pentru drepturile copilului cred că asistăm la o nouă formă de bullying în rândul tinerilor, spune Digi24.

Contextul a fost perfect, spun specialiştii, întrucât perioada pandemiei a scos la iveală atât neajunsurile Educaţiei, cât şi vulnerabilităţile familiilor. Iată părerile lor în materialul video de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri