Caută
Close this search box.

VIDEO CTP despre Alexandru Cumpănașu: Știe ce face, e un prădător media

ctp

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre discuțiile scandaloase dintre Alexandru Cumpănașu și mai mulți elevi, pe Tik Tok. Gazetarul spune că fostul candidat la președinție „știe ce face”, pentru că „este un prădător media”.

CTP atrage însă atenția și este de părere că ceea ce face Cumpănașu în unele discuții „se poate numi instigare la abandon școlar”. Singura soluție de evitare a unor viitoare astfel de situații – consideră Cristian Tudor Popescu – „este discuția la scenă deschisă” între profesori și elevi-părinți, într-o materie dedicată Internetului, lucru ce lipsește acum din programa școlară.

Adrian Cojocaru, jurnalist Digi24: Este corect să vorbim despre „fenomenul Alexandru Cumpănașu” pe Tik Tok? Un om care, în câteva luni, a strâns 520.000 de aprecieri ale elevilor care îl urmăresc, și vreo 20 de milioane de like-uri la postările pe care le face. În unele zile, zeci de postări, dar a ajuns într-o zi să aibă peste o sută de clipuri urcate pe contul său de Tik Tok.

Cristian Tudor Popescu: Dacă îl vom numi cum spuneți – „fenomenul Cumpănașu”, nu vom face decât să adăugăm la vizualizările, la aprecierile și postările pe care le-ați menționat, este ce vrea acest personaj.

Omul acesta nu este nebun. Știe clar ce face, este un prădător media.

A supt cât a putut din omorârea celor două fete de la Caracal, și când s-a terminat acolo zăcământul, pentru că așa cum se întâmplă în media, cazul „s-a fumat” – cum se spune –, a trecut să-și înfigă acum trompa în alți adolescenți. Aceștia, în viață.

Ce face? Exploatează cu cinism slăbiciunile reale ale sistemului de învățământ din România. Există destui profesori care nu au nicio legătură umană cu elevii care sunt plictisiți, care chiar își disprețuiesc elevii, și îi lasă pe aceștia într-o stare de dezorientare, de lipsă de repere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri