Caută
Close this search box.

VIDEO Dan Bittman cârteşte din nou. „Pandemia este o afacere excepţională!”

Dan Bittman

Artistul Dan Bittman a venit cu o serie nouă de declaraţii controversate, pe tema pandemiei de COVID-19. Bittman susţine că pandemia ar fi „o afacere excepţională” şi spune că se gândeşte să producă şi el, „într-o pivniţă, nişte Azitrox, aspirină”.

Cunoscut pentru derapajele sale în privinţa măsurilor pandemice, artistul lansează o nouă teorie conspiraţionistă, afirmând că „tot timpul o să fie întreţinută starea asta”.

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreţinută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care castigă enorm de mult din aceste reglementari”, a afirmat Dan Bittman, la Antena 3.

Artistul mai afirmă că „pandemia este o afacere excepţională” şi susţine că ar „exista poli de putere” care s-ar lupta pe specula de medicamente.

„Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepţională. Încep să mă gândesc să produc şi eu într-o pivniţă nişte Azitrox, aspirină. O să înceapă specula, vă daţi seama. Gigi Becali a încercat să introducă nişte medicamente în tară. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici şi atunci o să înceapă scandalul între ei”, a mai declarat Bittman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri