Caută
Close this search box.

VIDEO Dr. Cosmin Alexandrescu crede că ministrul Voiculescu ar trebui să înceapă cu reorganizarea medicinei de ambulator

Într-un interviu realizat de jurnalista Rodica Sărmaș Furnea la MagnaNews LIVE, șeful APMA, dr. Cosmin Alexandrescu, afirmă că singura șansă de redresare a sistemului de sănătate o constituie reorganizarea medicinei de ambulator.

Ministrul Vlad Voiculescu ar trebui să înceapă cu reorganizarea medicinei de ambulator, singura capabilă să degreveze spitalul și să rezolve cu adevărat cazurile complicate”, a declarat liderul APMA.

Medicina de familie nu poate și nu are cum să trateze afecțiuni care necesită alte competențe, iar spitalul a devenit prea scump pentru sistem, a mai spus dr. Cosmin Alexandrescu.

Până la această dată, ministrul Sănătății a adus un nou șef la CNAS, Adrian Gheorghe, iar infecționista Andreea Moldovan a fost numită secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Miercuri, USR PLUS a făcut alte două propuneri, care ar urma să dețină funcțiile de secretari de stat în minister: medicul Ioana Mihăila și activista Monica Althamer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri