Caută
Close this search box.

VIDEO Dragoste de câine. A stat zile întregi în fața unui spital, unde era internat stăpânul

Dragoste de câine

O cățelușă a stat zile în șir în fața unui spital din Turcia, acolo unde știa că a fost dus cel care o îngrijea. Nu s-a mișcat din fața unității sanitare, până în ziua externării.

Cățelușa a fost hrănită în acest timp de angajații din spital, iar revederea cu stăpânul său a declanșat o explozie de bucurie.

Ea este Boncuk, o femelă metis care își aşteaptă neclintită stăpânul, la intrarea din unitatea medicală. A fost de față când a fost luat cu ambulanța de acasă, săptămâna trecută. Îngrijorată, a urmărit mașina până la destinația finală.

Aynur Egeli, fiica stăpânului câinelui: „Așteaptă aici în fața spitalului de trei, patru zile. Fuge de acasă și vine aici, singură.”

Prezența ei în fața spitalului nu a trecut neobservată. Cadrele medicale și agenții de pază i-au oferit zilnic apă și hrană.

Muhammet Akdeniz, paznic spital: „După cum vedeți, avem un vizitator. Această cățelușă vine aici în fiecare zi în jurul orei 9 dimineața și așteaptă până când se lasă noaptea. Nu intră înăuntru. Când ușa se deschide, își bagă doar capul înăuntru. Stăpânul ei este internat aici. Este inofensivă, nu deranjează pe nimeni, doar își așteaptă stăpânul.”

Așa a ținut-o timp de o săptămână. Când și-a văzut, în sfârșit, stăpânul externat, patrupedul a fost din cale-afară de fericit.

Cemal Senturk, proprietarul câinelui: „E obișnuită cu mine. Și mie mi-e dor de ea constant. Animalele de companie aduc bucurie, îi fac pe oameni fericiți.”

Povestea căţelușei din Turcia seamănă cu cea a legendarului Hachiko. La începutul secoului trecut, câinele a petrecut nouă ani în fața unei gări din Tokyo, locul unde stăpânul său, mort în 1925, obișnuia să coboare din tren când revenea de la serviciu. Povestea lui Hachiko a inspirat și un film, lansat în 1987.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri