Caută
Close this search box.

VIDEO Drașoș Riti, la MagnaNews LIVE, analiză sistemică: Instalarea lui Joe Biden la Casa albă și sincopele din Sănătate

Invitat la MagnaNews LIVE în emisiunea jurnalistei Rodica Sărmaș Furnea, Dragos Riti, facilitator in medoda constelațiilor familiale și organizaționale, a realizat o analiză sistemică a principalelor evenimente ale săptămânii.

Campania de vaccinare din România a intrat în etapa a doua, prima etapă destinata de fapt populației generale. Vârstnicii, bolnavii cronici, și lucrători din așa zise domenii esențiale au întâmpinat probleme serioase în dorința lor de a se vaccina, fie din cauza programării online, fie din cauza cozilor la centrele de vaccinare.

În contextul menționat, Dragoș Riti e explicat de ce se mențin problemele grave de ordin organizatoric în sistemul de sănătate românesc.

Joe Biden și-a preluat mandatul în condiții de securitate fără precedent. Cum se vede asaltul asupra Capitoliului, evenimentul care a marcat ultimele zile de mandat ale lui Donald Trump, iată o altă temă dezbătută de Dragoș Riti la MagnaNews LIVE.

Dragoș Riti este unul dintre cei mai cunoscuți facilitatori prin metoda constelațiilor familiale, având la activ numeroase proiecte naționale și internaționale în acest domeniu.

Pentru programări si detalii, telefonul la care răspunde Dragoș Riti este 0722 376 207. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri