Caută
Close this search box.

VIDEO George Mihăiţă la aniversarea Teatrului de Comedie: Suntem trişti că nu vă putem primi cu braţele deschise

Managerul Teatrului de Comedie, George Mihăiţă, a declarat, marţi, că este bucuros că teatrul pe care îl conduce împlineşte 60 de ani de existenţă, dar este un moment de tristeţe că nu poate primi publicul „cu braţele deschise”.

Vă trimit acest mesaj într-un moment de bucurie, dar şi de tristeţe. Ne bucurăm că Teatrul de Comedie împlineşte astăzi 60 de ani de existenţă. Suntem trişti că nu vă putem primi cu braţele deschise. Aşa a fost să fie. În urmă cu 60 de ani, un mare artist deschidea larg porţile acestui teatru, domnul Radu Beligan. Visul domniei sale, acela de, citez ‘de a oferi clipe de graţie spectatorilor’, visul acela s-a transformat în realitate, Teatrul de Comedie câştigând în timp un loc special în sufletele voastre. Acum sunt vremuri apăsătoare, pentru unii chiar disperate, avem nevoie mai mult ca oricând de zâmbet. Aşteptăm ziua în care să vă spunem iar „bine aţi venit” în casa noastră. E şi casa voastră. Aşa a fost din 1961 şi aşa va rămâne. Vor veni şi serile în care să vă bucurăm, iar şi mai ales serile în care să ne îmbrăţişaţi prin aplauzele voastre. Ne lipsesc atât de mult! La mulţi ani, dragii noştri!„, a spus George Mihăiţă, într-un mesaj înregistrat pe pagina de Facebook a teatrului.

Teatrul de Comedie sărbătoreşte marţi 60 de ani de la înfiinţare printr-o serie de evenimente prezentate online pe paginile de Facebook şi Instagram ale instituţiei.

Programul se va desfăşura pe durata întregii zile şi va include o serie de proiecte difuzate în premieră, precum: „Revizitări ale marilor dramaturgi”, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Literaturii Române, un proiect care aduce în prim plan texte inedite ale dramaturgiei româneşti prin lecturi susţinute de actorii Teatrului de Comedie (primul episod va fi dedicat lui George Ciprian şi va cuprinde o povestire din volumul „Măscărici şi mâzgălici”, în lectura actorului Marius Florea Vizante), spectacol lectură după textul „Ultima iubire a lui Cezar” de Horia Gârbea, regia Dragoş Huluba, debutul sketch show-ului „Meniul zilei” de Bogdan Cotleţ şi Dan Rădulescu, dar şi difuzarea unor videoclipuri speciale care reamintesc momente memorabile din istoria teatrului.

În încheierea evenimentelor dedicate aniversării Teatrului de Comedie, de la ora 21,00 va fi difuzat documentarul despre înfiinţarea instituţiei, realizat în anul 2014 de Cristina Modreanu şi Maria Drăghici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri