Caută
Close this search box.

VIDEO Tenismena Yulia Putintseva a fost vizitată de un şoarece, în camera de hotel, la Melbourne

Yulia Putintseva

În urmă cu trei zile, sportiva din Kazahstan publica pe Twitter un filmuleț în care arăta cum prin camera ei se plimba, nestingherit, un șoarece. Din acest motiv, Yulia Putintseva a primit altă cameră, unde a avut aceeași surpriză neplăcută.

Yulia Putintseva a publicat, din nou un video, în care prezintă condițiile din hotel, alături de mesajul: ”Altă cameră, aceeași poveste. Am vrut să mă culc, dar n-am cum”.

Different room same story??‍♀️ wanted to go to sleep but noooope! pic.twitter.com/REZu1LqDMv

La aproximativ o oră de la publicarea primului video, Yulia Putintseva a revenit cu un nou filmuleț, în care arată că, de fapt, nu e un singur șoarece în hotel.

it’s actually a lot of them! Not even 1 in my room now??‍♀️ pic.twitter.com/uUaicOhoB5

— Yulia Putintseva (@PutintsevaYulia) January 19, 2021

Din cauza incidentelor”, Yulia Putintseva a cerut să-i fie din nou schimbată camera, dar acum s-a lovit de un refuz: ”Mișto, cei de la recepție mi-au spus că hotelul este plin și nu mă pot ajuta”.

Recent, după ce s-a plâns pentru prima dată de condițiile din hotel și, mai ales, a lipsa aerului condițiat, Yulia Putintseva a avut un schimb mai dur de replici cu Rennae Stubbs, fostă jucătoare de tenis din Australia, în prezent analist de televiziune. Acum, jucătoarea din Kazahstan a profitat de noile probleme cauzate de șoarecele din cameră și a ironizat-o pe australiancă.

”Rennae Stubbs, acum ce mai zici? Ar trebui să nu mă plâng și să mă duc la culcare?”, a scris Putintseva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri