Caută
Close this search box.

VIDEO Valeriu Gheorghiţă susţine că nu există tensiuni între el şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu

valeriu Gheorghiţă

Preşedintele Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a susţinut marţi că nu există tensiuni între el şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, aşa cum s-a vehiculat în presă.

„În general sunt o persoană care nu am tensiuni cu nimeni şi nici nu fac ameninţări, deci nu este cazul. Sunt discuţii punctuale pe care le-am avut cu domnul ministru legate de îmbunătăţirea activităţii strict din punct de vedere tehnic pentru campania de vaccinare.

Să nu uităm că Ministerul Sănătăţii este unul dintre cele mai importante ministere în derularea campaniei de vaccinare, e un rol foarte important, iar din acest punct de vedere comunicarea şi parteneriatul cu Ministerul Sănătăţii este unul cât se poate de bun la acest moment. (…)

Între mine şi domnul Vlad Voiculescu, domnul ministru, nu există tensiuni”, a declarat Gheorghiţă la Palatul Victoria, întrebat dacă există tensiuni între el şi Vlad Voiculescu.

El a negat totodată că ar fi ameninţat cu demisia, dacă ministrul Voiculescu i-ar lua atribuţiile legate de campania de vaccinare, aşa cum s-a vehiculat în presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri