Statul trebuie să fie acţionar majoritar în toate societăţile şi companiile de interes strategic naţional. Nu privatizăm nimic!, afirmă Virgil Popescu, ministrul Energiei.

„Ca în povestea cu Petrică şi Lupul, pe diverse voci, aud că se strigă „Ne vând ţara”. Asta după ce premierul Florin Cîţu a anunţat că Guvernul vrea să abroge Legea 173/2020 care a reglementat interdicţia, pentru o perioadă de 2 ani, de înstrăinare a acţiunilor deţinute de stat la companiile şi societăţile naţionale, la bănci şi la orice altă societate la care statul are calitatea de acţionar. Un demers legislativ pe care îl susţin şi am mai anunţat asta.

Însă nu privatizăm nimic! Aşa cum am spus şi în cadrul ultimelor audieri, nu privatizăm nimic! Statul trebuie să fie acţionar majoritar în toate societăţile şi companiile de interes strategic naţional! Şi aşa va fi!

P.S. În continuare cred că nu este bine să ne folosim de manipulare şi de temerile ascunse ale unor oameni, doar că să obţinem un interes electoral efemer”, a scris vineri seara Virgil Popescu pe contul său de Facebook.

128 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here