Caută
Close this search box.

Vloggerul Selly a fost prins conducând cu 189 de kilometri pe oră

selly

Vloggerul Selly a pierdut prima etapă a precesului cu Poliția Română. Tânărul a contestat o amendă, după ce a fost surprins de radar cu o viteză foarte mare, pe autostradă.

Dacă nu va contesta hotărârea Judecătoriei Găești, din 22 decembrie 2020, Selly va rămâne pieton pentru 90 de zile.

Andrei Șelaru se afla într-un automobil Mercedes, care circula, conform radarului, cu 189 km/h, într-o porțiune de autostradă unde viteza maximă admisă era de 130 km/h, care e viteza maximă permisă pe autostradă, în România.

El a primit amenda și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Vloggerul a încercat să convingă instanța că este nevinovat, invocând faptul că nu avea cum să circule cu viteza respectivă, pentru că la momentul acela autostrada era destul de aglomerată. Selly a mai invocat faptul că scrisul agentului de poliție este ilizibil.

Instanța a considerat că argumentele lui Selly sunt cel puțîn puerile, în condițiile în care Poliția a depus în dosar înregistrările de la radar și procesul verbal, din care se puteau distinge, ce-i drept cu dificultate, toate datele completate, astfel încât acesta să poată fi considerat valid.

Magistrații de la Judecătoria Găești au considerat că Șelaru nu a putut să aducă dovezi în sprijinul argumentelor pe care le-a invocat, așa că a dat câștig de cauza Poliției. Selly are varianta să meargă în apel sau să rămână pieton pentru următoarele 3 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri