Caută
Close this search box.

A fost testat pozitiv cu Covid-19. Cine va antrena echipa lui Gică Hagi

FC Viitorul a anunţat că antrenorul său principal, antrenorul secund Sorin Rădoi şi antrenorul cu portarii Ştefan Preda au fost testaţi, toți trei, pozitiv cu Covid-19.

Mircea Rednic, antrenorul echipei FC Viitorul, și secunzii Sorin Rădoi și Ștefan Preda, sunt infectați cu Covid-19. Anunțul a fost făcut, miercuri, de către reprezentanții clubului lui Gică Hagi. Descoperirea a fost făcută în urma unei noi testări Covid-19, care s-a făcut marți, la în cadrul echipei. Rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, pentru antrenorul secund Sorin Rădoi și pentru antrenorul cu portarii Ștefan Preda sunt au fost pozitive.

„Din această cauză, de comun acord cu antrenorul Mircea Rednic (FOTO, în stânga), care va conduce online ședințele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei noastre vor sta, în această perioadă, alți doi antrenori din cadrul clubului nostru, Cătălin Anghel și Cristian Sava”, se arată în comunicat, în care se mai precizează că toate celelalte teste efectuate marți pentru jucători, staff-ul tehnic și administrativ sunt negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri