Caută
Close this search box.

Ne-a părăsit chiar de ziua lui unul din cei mai cunoscuți membri ai Cenaclului Flacăra, la doar 58 de ani (Video)

Unul dintre cei mai cunoscuți membri ai Cenaclului Flacăra, a murit chiar de ziua sa după ce fiica îi cântase „La mulți ani” la telefon!

Fost folkist al Cenaclului Flacăra, cunoscutul interpret a murit chiar în ziua în care împlinise 58 de ani, în casa părintească din localitatea vascluiană Ghermănești.

Cauza suspectată a decesului e un stop cardio-respirator, dar poliția a început o anchetă oficială pentru a stabili cauza morții.

Cântărețul Ion Chiriac a activat în cadrul Cenaclului Flacăra înainte de 1990 și a fost în turneele lui Adrian Păunescu alături de fratele său, Gelu, timp de zece ani până la desființarea cenaclului.

Cea care a anunțat decesul bărbatului a fost fiica sa, Ioana Andreea, într-o postare pe Facebook.

„Astăzi, 20 februarie, tăticuțul meu Ion Chriac a împlinit 58 de ani. L-am sunat cu toții, i-am cântat, ne-am împărtășit iubirea. Imediat după ce am închis apelul, Dumnezeu a ales să îl primească în Veșnicie (stop cardio respirator). Toata ființa mea e distrusă momentan și în șoc, de aceea vă rog din inima, dacă ajungeți pe la Sfânta Biserică, aprindeți o lumânare, pentru ca sufletul lui să fie în Lumină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri