Caută
Close this search box.

Adrian Minune, Puya, Antonia şi Bianca Drăguşanu, participanţi la petreceri oprite de Poliţie, în Bucureşti

petreceri

Fotomodele, cântăreți și maneliști celebri, printre care Bianca Drăgușanu, Puya, Antonia, Alex Velea și Adrian Minune, dar și suporteri ai echipei Steaua au fost prinși de poliție petrecând în cluburi de lux din Capitală.

Organizatorii, dar și petrecăreții au fost amendați cu mii de lei. Potrivit surselor Ziare.com, Bianca Drăgușanu, Adrian Minune și Andrei Versace au fost prinși la o petrecere de botez care se desfășura în localul Lido, din Sectorul 1.

Imagini de la petrecere au apărut pe rețele de socializare, Poliția confirmând că a fost o acțiune în acel local:

„La dată de 06 februarie în jurul orei 23.30, Secția 1 Poliție, a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club, din zona să de competență teritorială, are loc o petrecere privată, respectiv botez.

Polițiștii, împreună cu jandarmi, au identificat și sancționat contravențional cu amendă 30 de persoane. Cuantumul sancțiunilor se ridică la 153.000 de lei.
De asemenea, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei”.

La o altă petrecere, dată în Vlubul Barroco, în noaptea de 6 spre 7 februarie, au fost amendăți Puya de la La Familia, Alex Velea și Antonia.

„În noaptea de 6 spre 7 februarie, în jurul orei 02.00, Secția 17 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club din zona de competență se află în desfășurare un eveniment privat.

Polițiști ai Secției 17 sprijiniți de polițiști de la Secția 19 au depistat 32 de persoane, în clubul respectiv.

Toate persoanele prezente au fost legitimate și invitate să părăsească locația, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 14.500 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, organizatorul a fost sancționat cu suma de 2000 de lei”, a transmis Poliția.

O altă petrecere spartă de Poliție a fost cea la care au participat mai mulți suporteri ai echipei Steaua.

„Tot în această noapte, polițiștii ai Secției 17 poliție au fost sesizați prin apel 112 și că la un alt restaurant din zona de competență are loc o petrecere privată. La subsolul restaurantului, polițiștii au constatat că 21 de persoane aniversau o zi de naștere.

Toate persoanele prezente au fost legitimate și invitate să părăsească restaurantul, fiind sancționate contravențional pentru încălcarea preverilor Legii 55/2000, cu amenzi de 10.500 de lei, organizatorul fiind și el sactionat cu 2000 de lei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri