Caută
Close this search box.

ALERTĂ. Incendiu la Spitalul Marius Nasta din Capitală

UPDATE 23:00. La fața locului sunt deja 8 autospeciale de stingere și 8 mașini SMURD. La unitatea mobilă ATI, unde a avut loc incidentul, se aflau 7 pacienți, în stare gravă, cu Covid, dintre care 5 erau intubați. Toți cei de la ATI sunt relocați în alte secții din același spital. Se pare că nu se mai văd flăcări sau fum, acestea apărând mai devreme de la un ventilator al secției mobile ATI. Așadar, există informații că ar fi vorba de unitatea mobilă ATI din curtea spitalului. Nu există încă raportări despre persoane rănite.

Știrea inițială. Duminică seara, ÎN JURUL ORELOR 22:45 A VENIT INFORMAȚIA NEVEROSIMILĂ: incendiu la Spitalul Marius Nasta din București. Au existat și  scurte succesiuni de imagini prezentate în direct de televiziunile de știri, imagini în care însă nu s-au văzut flăcările.

Chiar la ora redactării acestor rânduri  sosiseră deja patru autospeciale de pompieri, dar și mai multe echipaje SMURD la Spitalul Marius Nasta.

Așadar, din nefericire, din nou ambulanțe, pompieri, poliție, din nou alarmă de incendiu la un mare spital Covid din Capitală, spital unde se fac și vaccinări anti Covid.

Pentru moment, nu e cunoscută amploarea incendiului, salonul sau saloanele exacte unde arde și nici nu au fost raportate victime. VOM REVENI.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri