Caută
Close this search box.

Anca Dragu şi Ludovic Orban s-au întâlnit cu reprezentanţii IVECO, discuţie despre investiţii

anca dragu

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Anca Dragu şi Ludovic Orban, au avut la Parlament o întâlnire cu reprezentanţii companiei IVECO, prilej cu care s-a subliniat că investiţiile reprezintă o prioritate pentru actuala coaliţie de guvernare.

„Am avut astăzi, la Parlament, împreună cu preşedintele Senatului, Anca Dragu, o întâlnire cu reprezentanţii IVECO, o companie care a decis, într-o perioadă dificilă, legată de pandemia de coronavirus, să investească în ţara noastră.

Eforturile Guvernului PNL de a menţine economia românească pe un trend ascendent au avut ca efect pozitiv încrederea investitorilor de a-şi lansa noi proiecte în România.

Am apreciat faptul că IVECO a început, recent, construcţia unei fabrici de camioane în Dâmboviţa, unde va asambla camioanele pentru Armata României, o investiţie de aproximativ 50 de milioane de euro, şi care va crea, în prima fază, 200 de locuri de muncă directe în această capacitate de producţie”, a scris Orban, pe Facebook.

El a adăugat că reprezentanţii IVECO au transmis că doresc intensificarea prezenţei companiei în România.

„Am fost bucuros să aflu de la reprezentanţii companiei că doresc să îşi intensifice prezenţa în România, inclusiv prin deschiderea unui Birou regional în ţara noastră. Prioritatea actualei coaliţii de guvernare o reprezintă investiţiile, singura şansă de dezvoltare a României”, a completat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri