Caută
Close this search box.

Antena 3. Mihai Gâdea vs. Adrian Ursu. Îi ia atribuţiile editoriale!

mihai gâdea

Antena 3 a anunțat că Mihai Gâdea va prelua direct coordonarea editorială a postului, din postura de președinte – director general. Director editorial era până în acest moment Adrian Ursu.

Actualul director editorial, Adrian Ursu, devine director executiv cu atribuții de dezvoltare, vânzări și proiecte speciale.

„Modificări spectaculoase și consistente în structura de conținut impun și adaptări pe măsură în schema și sistemul de lucru interne, pentru a spori eficienta și competitivitatea, dar și pentru a permite alocarea de timp și resurse noilor planuri.

În consecință, începând din această lună, în structura de conducere a postului partener CNN, Adrian Ursu va ocupa poziția de Director Executiv cu atribuții de dezvoltare, vânzări și proiecte speciale, Alin Romaşcan și Ela Ţane își vor continua atribuțiile de coordonare în domeniile Operațional și, respectiv, Administrare afaceri.

Atribuțiile editoriale vor fi gestionate direct de Mihai Gâdea, Președinte – Director General”, se precizează în comunicat.

„Sunt convins că știm cu toții că putem să ne atingem obiectivele doar împreună. Echipa de conducere va lucra laolaltă astfel încât să ne bucurăm de recunoașterea publicului, de satisfacția reușitelor profesionale și de atmosfera în care lucrăm, iar voi sunteți cea mai bună echipa de jurnaliști din România!”, le-a spus Mihai Gâdea colegilor de la Antena 3.

„Pentru a pune în practică noua strategie editorială, adaptată să susțină parteneriatele noastre internaționale, voi gestiona direct atribuțiile editoriale. Voi construi în scurtă vreme o nouă structură în zona de conținut”, a adăugat Mihai Gâdea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri