Trei bărbați au mers în Mexic în căutarea unui loc de muncă.

Poveste macabră, petrecută în Mexic! Un polonez a murit, iar altul se recuperează în spital după ce i s-au îndepărtat organele corpului în Mexic, a informat joi un portal web polonez.

Site-ul Onet.pl a declarat că bărbații au ajuns în Mexic la mijlocul lunii februarie în căutarea unui loc de muncă.

Știrea a fost confirmată de Ministerul de Externe polonez, care a declarat pentru PAP că autoritățile mexicane și serviciile consulare poloneze din Mexic au lansat investigații în această problemă.

Decedatul a pierdut nu doar un rinichi, ci şi alte organe

Portalul polonez Onet.pl a susținut că bărbaților, în vârstă de aproximativ 20 de ani, li s-au îndepărtat organele interne după ce au ajuns în Mexic. Bărbații au zburat în Mexic la începutul acestei luni. Onet.pl a declarat că unul dintre bărbați a murit după ce i s-a îndepărtat rinichiul și alte organe, în timp ce celălalt este în spital în comă.

Ministerul de Externe a declarat că starea bărbatului din spital se îmbunătățește. Un al treilea polonez a reușit să se întoarcă în Polonia, potrivit Onet.pl.

„Cazul despre care întrebați este cunoscut serviciului consular polonez și privește trei cetățeni polonezi. Ambasada Republicii Polone în Mexic, după ce a primit informații despre incident, a luat imediat măsurile corespunzătoare. examinează circumstanțele cazului ”- a informat Biroul Onet al purtătorului de cuvânt al MAE.

Ministerul nu a dezvăluit nicio informație detaliată cu privire la incident, citând probleme de siguranță și a cerut mass-media să se abțină de la speculații cu privire la incident.

„Datorită dispozițiilor aplicabile ale GDPR și bunăstării victimelor, Ministerul Afacerilor Externe nu oferă informații detaliate despre incident și ancheta în curs” – a subliniat Ministerul Afacerilor Externe.

Ministrul Justiției, Zbigniew Ziobro, a declarat că a ordonat o anchetă separată a ceea ce el a numit „omuciderea și tentativa de omucidere” a celor doi tineri polonezi din Mexic.

Autopsia urmează să fie efectuată persoanei decedate.

Mexicul se confruntă cu un nivel ridicat de criminalitate violentă, cu aproape 100 crime pe zi înregistrate în ţară la o populaţie de 126 de milioane de locuitori.

485 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here