Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, fost lider PSD, azi aflat în puşcărie, a lansat pe Internet o petiție pentru demiterea prin referendum a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Clotilde Armand susţine că Teodosiu a avut contracte cu Primăria Sectorului 1, în mandatele lui Andrei Chiliman și Daniel Tudorache. Flavia Teodosiu susține, pe de altă parte, că Armand ar fi nesocotit interesele generale ale colectivității locale și nu și-ar fi exercitat atribuțiile care ii revin, potrivit legii.

„Timp de peste două luni, a determinat împiedicarea colectării deșeurilor/gunoiului menajer din Sectorul 1, generând, în plină pandemie și criză epidemico-sanitară de virus SARS-COV 2, reale focare de infecție, punând astfel în pericol sănătatea publică”, afirmă Flavia Teodosiu, potrivit petiţiei.

Pentru demers sunt necesare 65.000 de semnături. „Greu, dar nu imposibil. Cetățenii responsabili ai Sectorului 1 se pot manifesta legal, pentru apărarea drepturilor și intereselor proprii”, conchide Flavia Teodosiu.

Teodosiu mai este și avocata fostului ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, judecată în dosarul insulei Belina.

În decembrie 2020, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR), a publicat lista avocaților care au încasat bani de la Primăria Sectorului 1, în perioada 2007- 2020, pentru servicii juridice, deși „Primăria are departament juridic și juriști”.

Pe lista aceasta este prezentă și Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, cu suma de peste 574.000 de lei, adică aproape 120.000 de euro.

Ea ar fi încasat bani publici, pentru servicii juridice, din anul 2009, când primarul Sectorului 1 era liberalul Andrei Chiliman, până în anul 2017, când edil era Daniel Tudorache (PSD), potrivit lui Clotilde Armand.

165 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here