Caută
Close this search box.

Băiatul lui Ilie Dumitrescu are probleme penale, după ce s-a îndrăgostit de o poliţistă sub acoperire

Băiatul lui Ilie Dumitrecu s-a îndrăgostit de o poliţistă sub acoperire şi ce urmat este demn de un de story pentru un film american de categoria B.

Potrivit DIICOT, fiul lui Ilie Dumitrescu, Sică Dumitrescu, a fost surprins vânzând cocaină, împreună cu o altă persoană, într-un local din centrul Bucureștiului. Gândul.ro a intrat în posesia unor informații de ultimă oră, întreaga poveste căpătând accente sentimentale, care fac ca întreg scenariul să pară desprins dintr-un film.

Sică Dumitrescu ar fi preluat de ceva vreme o afacere de distribuire de cocaină în lumea bună a Capitalei, numai că a căzut în mrejele unei frumoase tinere, căreia nu i-a putut rezista.

Cum inima își cere drepturile, indiferent de loc sau timp, nici Sică Dumitrescu nu a fost scutit de palpitații. Și, pentru că s-ar fi temut în mod deosebit că va fi prins în flagrant, cu cocaină la purtător, ci pentru că în viața lui s-a infiltrat o tânără, care l-a fermecat.

Cei doi au devenit atât de apropiați, încât Sică Dumitrescu a fost convins că a descoperit nu numai o parteneră de viață, ci și un complice, alături de care să distribuie droguri în high-life-ul bucureștean.

Până aici, totul pare relativ simplu, numai că frumoasa care l-a sedus iremediabil pe fiul lui Ilie Dumitrescu era polițistă sub acoperire, la Crima Organizată. Ea a reușit să își joace atât de bine rolul în care a fost distribuită, încât dealer-ului de cocaină nici prin minte nu i-a trecut că stă în pat cu dușmanul, ca să parafrazăm titlul unui film.

Discuțiile cu ”iubi” sunt acum la dosarul întocmit împotriva lui Sică Dumitrescu, iar confesiunea făcută pe umărul polițistei sub acoperire îl aduce în postura nedorită de acuzat, care poate primi între 5 și 12 ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri