Caută
Close this search box.

Bărbat din Covasna, decedat într-un incendiu la acoperişul unei gospodării din Sfântu Gheorghe

Un bărbat de 75 de ani a decedat, vineri seară, în urma unui incendiu violent la acoperişul unei gospodării de aproximativ 150 mp din Sfântu Gheorghe, informează ISU Covasna.

Potrivit Agerpres, pompierii covăsneni au intervenit, timp de patru ore, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD pentru localizarea şi stingerea incendiului.

La momentul sosirii forţelor de intervenţie, acoperişul unei clădiri cu funcţiuni mixte ardea generalizat, iar o parte din acesta era prăbuşit în interiorul construcţiei. Exista pericolul ca incendiul să se propage la alte două anexe şi clădiri din vecinătate. Din nefericire, printre dărâmături a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de aproximativ 75 de ani„, precizează ISU Covasna.

În urma incendiului, a cărui cauză probabilă o reprezintă jarul căzut dintr-un sistem de încălzire pe materiale combustibile, au ars un garaj cu un autovehicul în interior, camera de locuit, acoperişul unui atelier de confecţionat mobilă şi diferite bunuri din interior, mai precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri