Caută
Close this search box.

Beatrice Mahler: Pompierul Institutului „Marius Nasta” este în concediu de şase luni

Beatrice Mahler

Beatrice Mahler, șefa Institutului „Marius Nasta”, spune că pompierul angajat la institut este în concediu de șase luni şi crede că trebuie reevaluată legislația în domeniu.

„Din cei șapte pacienți transferați în secție, două sunt femei, restul sunt bărbați. După evaluare, patru din pacienții prezenți în unitatea mobilă au rămas în secția de terapie intensivă.

Cei care sunt în secție au tot ventilație noninvanzivă, dar intermitentă”, a spus Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”.

„Până în acest moment nu au venit echipele ISU, echipamentele aparțin ISU. Sunt controalele normale de informare ale direcțiilor de sănătate publică, ce e bine e că nici pacienții și nici personalul nu au fost în pericol, chiar dacă momentul a fost dificil. Emoția și frica au fost mari”, a spus Mahler.

„Pacienții din unitatea mobilă sunt supravegheați de personalul din unitatea mobilă, e un pacient critic, care are multiple alte comobordidităţi”, a completat Mahler, conform Ziare.com.

Aceasta a adăugat că pacienții au fost admiși în terapia intensivă mobilă vineri.

„Detalii despre ce s-a întâmplat cu exactitate o să fie primite în urma controlului. Avem de mai bine de șase luni un pompier angajat la Institutul Marius Nasta”, a precizat Mahler.

„Unitatea mobilă nu a avut defecțiuni tehnice decât la lifturi”, a mai spus Beatrice Mahler. Pacienții au între 51 și 62 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri