Caută
Close this search box.

Câinii lui Lady Gaga au fost găsiți și predați poliției din Los Angeles

Cei doi buldogi francezi ai artistei americane Lady Gaga, 34 de ani, furați de hoții care l-au împușcat pe bărbatul care îi plimba pe un bulevard din Hollywood, au fost recuperați nevătămați vineri, 26 februarie şi înmânaţi Poliţiei, potrivit oficialilor.

Cele două patrupede, furate în timpul unui jaf armat, au ajuns la reprezentantul cântăreţei, a anunţat Poliţia, conform News.ro, care citează BBC.

Persoana care plimba câinii artistei, Ryan Fischer, a fost împuşcată de doi bărbaţi care a răpit câinii în Hollywood, Los Angeles, miercuri.

Acesta se află în spital şi familia sa a precizat vineri că se aşteaptă să se recupereze complet.

Lady Gaga a oferit 500.000 de dolari pentru recuperarea animalelor, dar nu este clar dacă recompensa a fost cerută.

Starul – al cărei nume real este Stefani Germanotta, se află în prezent la Roma unde lucrează la un nou film de Ridley Scott, “Gucci”.

În prima reacţie publică a ei după atac,Gaga a scris pe Twitter: “Inima mea e bolnavă. Mă rog ca familia mea să fie din nou întregită cu un act de bunătate. Voi plăti 500.000 de dolari pentru reîntoarcerea lor în siguranţă”.

Într-un alt mesaj pe Twitter, cântăreaţa a scris: “Continui să te iubesc Ryan Fischer, ţi-ai riscat viaţa pentru a te lupta pentru familia noastră. Vei fi un erou mereu”.

Gaga este cunoscută ca fiind extrem de protectoare cu câinii ei, care au însoţit-o la gala American Music Awards şi la concertul pe care l-a susţinut în 2017 la Super Bowl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri