Caută
Close this search box.

Canalizarea groazei în România. Cum și-au găsit sfârșitul doi bărbați în mai puțin de trei luni

Canalizarea groazei în România. Doi bărbați și-au găsit sfârșitul în timp ce lucrau la ea, în decursul a trei luni. Ca în filmele de groază, ambii au rămas prinși sub pământ.

Ultimul incident tragic s-a petrecut în cursul zilei de marți. Un tânăr de doar 27 de ani a fost prins sub un mal de pământ care s-a surpat. Pompierii au avut nevoie de ore bune pentru a reuși să-l aducă la suprafață.

A fost, însă, prea târziu. Bărbatul nu a rezistat. În urmă cu trei luni, doi muncitori care lucrau la aceeași canalizare a fost prinși sub un mal de steril, la mai bine de patru metri adâncime. Doar unul dintre cei doi a putut fi salvat.

Incidentele au avut loc în zona de nord a orașului Râmnicu Vâlcea. La cel petrecut în ziua de marți „pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi containerul multirisc”, a declarat Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Potrivit reprezentantului ISU Vâlcea, sarcina forțelor de intervenție a fost una dificilă, solul fiind instabil. Pompierii identificaseră poziția bărbatului, dar au fost nevoiți să acționeze cu precauție, ceea ce a făcut ca totul să dureze aproximativ trei ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri