Caută
Close this search box.

Cât de modestă e mașina pe care o conduce Diana Șoșoacă?

Cu toate că este o figură relativ nouă pe scena politică a țării noastre, senatoarea și avocata Diana Șoșoacă se poate lăuda nu doar cu o popularitate uriașă, mai ales în rândul celor care adoră teoriile conspiraționiste și contestă cu vehemență măsurile sanitare impuse de autorități, ci și cu o avere deloc la îndemâna oricui.

Potrivit datelor publicate în momentul în care și-a început mandatul, senatoarea deține un teren agricol de aproximativ 22.500 de metri pătrați, mai multe terenuri intravilane, apartamente, o casă de vacanță, dar și un autoturism pe măsură.

Este vorba despre un Opel Corsa de culoare roșie, la volanul căruia străbate țara în lung și-n lat. Dornică de capital politic, spun gurile rele. Chiar și ele admit, însă, că avocata se transformă încet, dar sigur, într-un om politic extrem de „periculos”.

Ce mașină conduce senatoarea Diana Șoșoacă. Are o avere de invidiat

Potrivit declarației sale de avere, Diana Șoșoacă deține, așadar, un teren agricol de aproximativ 22.500 de metri pătrați și nu mai puțin de trei terenuri intravilane, dintre care unul în Dâmbovița, de 2170 de metri pătrați.

Totodată, are două apartamente, o casă de vacanță achiziționată în 2013 și nu stă deloc rău nici la capitolul autoturisme. Senatoarea exclusă din Alianța pentru Unirea Românilor conduce un Opel Corsa din 2015, cu care obișnuiește să călătorească prin țară.

În documentul publicat la începutul mandatului a mai specificat câteva active financiare, sub formă de conturi curente, depozite bancare sau fonduri de investiții. Două dintre ele au fost deschise la Banca Transilvania și depășesc suma de 20 de mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri