Caută
Close this search box.

Ce firmă verifică instalaţia electrică de la Institutul Matei Balş

Institutul Matei Balş

Instalațiile electrice de la ”Matei Balș”, unitatea spitalicească unde a izbucnit incendiul în urma căruia și-au pierdut viața mai multe persoane, era verificată și întreținută lunar de firma Nec Pro Logistic, care a mai câștigat și alte contracte cu spitalul, dar și cu numeroase alte instituții publice, între care Înalta Curte de Casație și Justiție, Ministerul de Externe sau Administrația Prezidențială.

În februarie 2020, Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” semna un contract cu societatea Nec Pro Logistic, pentru ”Servicii lunare de mentenanță instalații electrice exterioare și interioare și servicii anuale”.

Valoarea lunară a contractului dat prin încredințare directă era de 11.000 de lei, contractul anual ajungea la puțin peste 120.000 de lei, informează G4Media.

Înțelegerea contractuală se termina în ianuarie 2022, așa cum reiese din datele contractului atribuit către firma amintită, date publicate pe platforma de licitații publice.

Acesta nu era primul contract de mentenanță a instalațiilor electrice între institut și Nec Pro Logistic. În ianuarie 2019, Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” semna un prim contract, tot prin încredințare directă, cu firma Nec Pro Logistic pentru ”Servicii lunare de mentenanța instalații electrice exterioare si interioare si servicii anuale”. Valoarea lunară a contractului era de 12.800 de lei.

Nec Pro Logistic este înregistrată în București și are doi co-acționari Răsvan Ciprian Neagu și Elena Mirela Mirela. Însă administratorul și cel care se ocupă de afacere este Răsvan Ciprian Neagu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri