Caută
Close this search box.

Cine este tânăra salvată în ultimul moment de pe şinele de metrou

Eveniment şocant la stația de metrou Dristor 2, miercuri după amiază. O minoră a încercat să-și pună capăt zilelor sărind în fața trenului, care venea cu viteză.

„Prin apel 112 a fost sesizat faptul că o tânără a sărit pe calea de rulare a metroului, dar a fost scoasă de doi cetățeni aflați în stație.

Tânăra a fost transportată la spital pentru evaluare și îngrijiri medicale de specialitate.”, anunţă Politiei Capitalei.

Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, la stația de metrou Dristor 1, linia 2, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător.

Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicată de călătorii aflați în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată”.

Din fericire, tânăra a fost salvată chiar în ultima secundă de doi băieţi. Se pare că ea sărise în faţa trenului după ce se certase cu prietenul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri