Caută
Close this search box.

Ciolacu: Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă. PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecţie împotriva incendiilor

Ciolacu

Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă, afirmă liderul PSD Marcel Ciolacu după alerta de incendiu de la Institutul Marius Nasta şi anunţă că PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecţie împotriva incendiilor.

”Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă. PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecţie împotriva incendiilor. La fel, vom depune un amendament şi pentru a rezolva situaţia minerilor din ValeaJiului. Sper ca liderii Dreptei să aibă mintea de pe urmă şi să le voteze! Bani sunt, dar nu sunt alocaţi în funcţie de priorităţile românilor, ci în funcţie de priorităţile voastre. Nu deficitul bugetar e marea problemă a ţării, ci deficitul vostru de grijă faţă de viaţa românilor!”, a scris Ciolacu luni, pe Facebook.
Proiectul bugetului de stat pe 2021 a fost adoptat în Guvern şi urmează ca în această săptămână să intre în dezbaterea Parlamentului, după ce va fi stabilit un calendar.
Ciolacu a afirmat duminică, într-o emisiune, că partidul va depune moţiune de cenzură în situaţia în care amendamentele depuse de social-democraţi la legea bugetului de stat nu vor fi adoptate la dezbaterile din Parlament. El a catalogat proiectul de buget propus de Guvern drept „o tâmpenie”.
„Nu poţi să ai creştere economică când ai austeritate şi tai tot. Noi venim cu aceste amendamente poate în ultima clipă acest guvern îşi dă seama că proiectul de buget cu tăieri şi cu austeritate e o tâmpenie”, a afimat Marcel Ciolacu duminică seară, la Antena 3.
Întrebat dacă PSD va depune o moţiune de cenzură în cazul în care nu îi vor fi votate amendamentele, Ciolacu a răspuns afirmativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri