Caută
Close this search box.

Ciolacu susţine că tăierea banillor de la buget, pentru biserici, e „un atac la fibra noastră naţională”

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că guvernanţii vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult, multe dintre ele aflate în patrimoniul naţional şi în cel universal, prin tăierea cu 90% a investiţiilor în conservarea şi protejarea acestora.

„Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paşte! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus credinţa la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi şi învrăjbind tinerii contra bătrânilor. Anul acesta continuă atacul la fibra noastră naţională.

Vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul naţional, dar şi în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investiţiilor în conservarea şi protejarea acestora”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că Guvernul a alocat Educaţiei cel mai mic buget din ultimii 30 de ani, a tăiat 11% de la Sănătate, iar acum guvernanţii „vor să distrugă şi tot ce are legătură cu credinţa acestui neam”, conform Agerpres.

„Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului naţional! Nu puteţi să distrugeţi credinţa, demnitatea şi tradiţiile acestui popor”, a mai afirmat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri