Florin Cîţu a fost întrebat, vineri seară, despre amendamentul pregătit de Ludovic Orban şi Florin Roman, care prevede 24 de călătorii gratuite pentru studenţi, şi a declarat:

”Impactul bugetar îl vedem în amendament. Efectele ar însemna, dacă acest amendament nu vine cu sursa de finanţare, ar însemna o creştere a deficitului bugetar.

Dar eu sunt sigur că un amendament de acest fel va veni în Parlamentul României fără să afecteze deficitul bugetar. Asta înseamnă că va veni cu sursă de finanţare de undeva. Ori se taie cheltuieli din altă parte, ori… nu ştiu. Vom vedea amendamentul.

Dar eu vă spun că nu putem să creştem deficitul bugetar cu nici o sumă, de aceea, eu sunt sigur că acest amendament va avea şi sursa de finanţare”.

Premierul a afirmat, potrivit News.ro, că nu se aşteaptă şi la alte amendamente în Parlament la OUG privind măsurile fiscal-bugetare pentru acest an.

Deputatul liberal florin Roman a anunţat că a pregătit împreună cu Ludovic Orban un amendament la OUG care urmează a fi aprobată în Parlament care să prevadă 24 de călătorii gratuite pentru studenţi.

166 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here