Caută
Close this search box.

Cîțu susține că postul inginerului de la Apele Române Bârlad a fost desfiinţat anul trecut

guvernul

Florin Cîţu a declarat că, din datele la rece, inginerul de la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad, care a semnalat angajarea unei tinere fără experienţă la instituţia respectivă, nu a fost dat afară, ci postul său a fost desfiinţat anul trecut, prin reorganizare. Acesta a refuzat un alt post care i s-a propus.

„Înţeleg că a fost o reorganizare anul trecut, în 3 noiembrie, prin care a fost desfiinţat postul respectiv, nu ştiu cum a fost făcută, dar vă spun datele la rece, a fost o reorganizare, postul respectiv a fost desfiinţat, anul trecut, în noiembrie. I s-a oferit alt post, nu l-a acceptat.

Am vorbit cu domnul ministru Tanczos Barna, să vedem dacă putem să găsim o soluţie în discuţiile cu domnul respectiv. Dar acesta a fost. Nu a plecat, nu a fost acum dat afară, deci nu a fost o decizie luată acum şi această informaţie pe care aş vrea să o corectez în spaţiul public. Nu a luat nimeni decizia pentru a-l concedia pe domnul respectiv în acest moment.

Decizia a fost luată anul trecut, prin reorganizare, i s-a oferit un post şi a refuzat postul şi acum a ajuns la final în această perioadă când putea să opteze pentru alt post. Atât. Dar domnul Tanczos Barna este în legătură şi vom afla mai multe în perioada următoare”, a afirmat Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri