Caută
Close this search box.

Cîțu trimite Corpul de Control la ministerul Economiei: Sunt investigate granturile pentru IMM-uri

cîţu

Premierul Florin Cîțu a anunțat, vineri, că trimte Corpul de Control la Ministerul Economiei pentru o investigație privind Măsura 3, granturi pentru IMM-uri.

După o discuție cu ministrul Economiei, despre Măsura 3 (granturi pentru IMM-uri), am decis că este imperios să se facă o investigație de către Corpul de Control al Prim-Ministrului. Vreau să mă asigur că acești bani ajung la firmele care au cea mai mare nevoie, în funcție de criteriile obiective prestabilite. În mandatul meu, banul public este folosit eficient și transparent”, a scris Cîțu pe Facebook.

Potrivit HotNews.ro, există suspiciuni că a fost viciat procesul de depunere a proiectelor și că a fost influențat modul în care arată listele, în condițiile în care alte persoane în afară de administratori ar fi avut acces la datele de pe platforma de înscriere.

Într-o postare pe Facebook, vineri, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, afirmă că Măsura 3 a schemei de ajutoare de stat de redresare a IMM-urilor din criza COVID nu își atinge scopul, precizând că circa jumătate dintre firmele care ar prinde fonduri nerambursabile de până la 200.000 de euro finanțează imobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri