Caută
Close this search box.

Cîţu va evalua toate propunerile de prefecţi şi secretari de stat: Fără penali în funcţii publice!

Fără penali

Florin Cîţu a anunţat, joi seară, că va primi de la partidele din coaliţie toate propunerile de prefecţi, subprefecţi şi secretari de stat şi fiecare persoană în parte va fi evaluată.

”Sunt trei principii de la care nu abdic: fără penali în funcţii publice, fără conflicte de interese şi profesionişti”, a afirmat premierul Cîţu.

”Partidele propun şi prefecţi, şi subprefecţi, şi secretari de stat, dar toţi trebuie evaluaţi. Sunt trei principii de la care nu abdic: fără penali în funcţii publice, fără conflicte de interese şi profesionişti.

Pe fiecare funcţie mă uit la fiecare persoană la aceste criterii. Să presupunem că-mi scapă cineva şi l-am numit şi aflăm informaţia după aceea. Imediat îl voi retrage. Nu ne jucăm cu aşa ceva în acest mandat”, a declarat Florin Cîţu, la Digi 24.

Întrebat despre nemulţumirile liberalilor de la Cluj referitor la faptul că funcţia de prefect ar trebui să rvină UDMR, Cîţu a afirmat:

”Bineînţeles că am vrea să avem toţi prefecţii, ştiu acest lucru. Eu primesc propuneri de prefecţi, secretari de stat, subsecretari de stat. Fiecare cu CV-ul. V

om vedea dacă este persoana potrivită, verificăm dacă nu are probleme penale, verificăm dacă sunt profesionişti şi că nu există conflicte de interese. Poate că sistemul meu nu este perfect şi vor apărea informaţii după ce eu am făcut o numire îl voi retrage imediat pe respectivul sau respectiva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri