Caută
Close this search box.

Clotilde Armand susţine că scandalul banilor pentru spitale porneşte de la PSD, care i-a tăiat

clotilde armand
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este acuzată de propaganda PSD că a tăiat banii pentru patru spitale din Capitală.
Cazul este motiv de zâzanie între ea şi primarul Capitalei, Nicuşor Dan. Clotilde Armand prezintă dovezi din care rezultă că în mandatul lui Daniel Tudorache au fost tăiate 18 milioane de lei, din finanțările pentru respectivele spitale, informează AK24.
„Vă prezint o informație care nu-i avantajează deloc pe cei care mă acuză voit mincinos că am tăiat bani de la spitale. Iată cheltuielile Primăriei pentru cele 4 spitale în perioada 2017-2020:
Cine a condus sectorul 1 în acest timp și cine a tăiat banii de la spitalele din sectorul 1? Cei care mint și dezinformează acum. Când mai auziți minciunile lor va rog să le prezentați cifrele”, a scris Armand, pe Facebook.
Șefa PSD București Gabriela București i-a scos în stradă pe parlamentarii PSD din Capitală, printre care se află și penalul Daniel Tudorache, pentru a protesta față de tăierea finanțărilor pentru patru spitale din București, de către Primăria Sectorului 1.
„Protestăm vehement pentru tăierea finanțării a patru spitale mari din România de către primarul Clotilde Armand. România nu-și poate permite să taie finanțarea niciunui spital”, a susținut Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri