Caută
Close this search box.

CSA Steaua a spart un milion de euro, pentru 12 meciuri, în Liga 3

csa steaua

Ministerul Apărării a publicat sumele pe care secțiile CSA Steaua le-au cheltuit anul trecut. Echipa de fotbal, ce a evoluat în Ligiile a 3-a și a 4-a, a avut parte de al doilea cel mai mare buget după handbal.

CSA Steaua, echipa de fotbal, a avut parte anul trecut de un buget fabulos pentru ceea ce înseamnă cheltuielile întâlnite de regulă la un club din ligile inferioare din România.

Steaua a primit din partea MApN nu mai puțin de 4,7 milioane de lei, adică în jur de un milion de euro. În prima jumătate a anului 2020, echipa a activat în Liga a 4-a, iar în vară a reușit promovarea în al treilea elașon.

Apoi, a urmat turul sezonului în Liga 3, unde se clasează pe primul loc și probabil că va ajunge să dispute barajele de promovare.

Bugetul încasat de formația de fotbal este în topul secțiilor CSA Steaua care au cheltuit cel mai mult pe parcursul anului precedent. Doar handbalul, care are echipă în Liga Națională, a avut parte de bani în plus, 1.260.000 de euro.

În rest, toate celelalte componente ale Clubului Sportiv au fost sub cei de la fotbal. Aceasta figurează în documentele oficiale ale MApN-ului cu nu mai puțin de 90 de sportivi seniori și cu grupe de copii și juniori care însumează 267 de jucători, explică GSP.

La echipa din Liga a 3-a sunt salarii, la unii dintre jucători, chiar și de 4.000 de euro net pe lună, nivel care se regăsește și la mulți dintre titularii de la FC Botoșani, care anul trecut a evoluat în play-off, apoi în cupele europene și care și în prezent e între primele 6 din Liga 1.

Doar din drepturile TV, Botoșani va încasa în actualul sezon peste 2,1 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri