Caută
Close this search box.

Cursuri online în lenjerie intimă – aşa s-a gândit să procedeze un profesor de fizică bucureştean

Un profesor de la Colegiul Național „Școala Centrală” din București (fosta Zoia Kosmodemianskaia) s-a prezentat la cursurile online în lenjerie intimă.

Părinții copiilor spun că profesorul obișnuiește să își jignească elevii și au depus plângere la Ministerul Educației, la inspectorat și la școală. Culmea este că prestigioasa unitate şcolară este situată fizic foarte aproape de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, pe strada Icoanei.

Mai mulți părinți au sesizat că, în timpul unui curs online, profesorul mută camera video și le arată elevilor că poartă doar lenjerie intimă. Cursul online a fost înregistrat de către mai mulți participanți.

„Pentru mine a fost un șoc când am văzut inițial filmulețul, am crezut că nu este real, că nu e posibil ca un cadru didactic să facă așa ceva”, a declarat unul dintre părinți.

Alți părinți susțin că profesorul vorbește urât despre felul în care arată unii dintre elevi, iar altora le adresează cuvinte jignitoare, motiv pentru care pe numele dascălului au fost depuse mai multe plângeri.

A existat și o situație în care profesorul ar fi făcut remarci cu tentă sexuală unei eleve, referindu-se la felul în care această era îmbrăcată: „Nu mai veni îmbrăcată așa, că eu nu pot să mă abțin”.

Posibilele sancțiuni vor fi stabilite după finalizarea anchetei disciplinare, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri