Caută
Close this search box.

De ce o atacă Cozmin Guşă pe marea campioană Alina Dumitru

cozmin guşă

Aproape dispărut de pe sticlă, Cozmin Guşă este angajat în campania pentru realegerea în funcția de președinte al Federației Române de Judo.

Fostul politician a atacat-o pe Alina Dumitru, medaliată cu aur la Olimpiada de la Beijing în 2008, pentru că susține alt candidat.

Cozmin Gușă s-a folosit de canalul de Youtube al Federației Române de Judo pentru a o ataca pe Alina Dumitru, cu câteva zile înainte de alegerile pentru funcția de președinte al FRJ.

Gușă a afirmat că Alina Dumitru nu are calități manageriale, dar în același timp i-a urat să fie aleasă vicepreședinte al Federației Române de Judo, poziție pe care fosta campioană olimpică și europeană o vizează.

El a spus că nu a descoperit capacitățile organizatorice și aptitudinile pentru o funcție managerială ale Alinei Dumitru și că fosta sportivă este „o dezamăgire personală de tip profesional”, deși o susținuse la alegerile din 2017, ca membru a echipei lui.

Surse din FRJ susțin că Gușă e profund nemulțumit de faptul că Alina Dumitru și-a anunțat susținerea pentru George Teșeleanu, cel care va candida împotriva lui Gușă pentru funcția de președinte al Federației.

Gestul Alinei Dumitru este unul cu greutate, care riscă să-i pericliteze victoria în alegerile pentru conducerea FRJ, ce vor avea loc pe 24 februarie, la Poiana Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri