Un cunoscut medic, chiar profesor universitar, a comentat în exclusivitate în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, modul în care vrea guvernul să schimbe formula de calcul COVID-19, formulând acuzații extrem de dure.

”Este un calcul politic după părerea mea și lucrurile sunt mult mai adânci decât par a fi. Mi se pare de noaptea minţii să dai Ministerul Sănătății care este un minister strategic, cel puțin în situații de genul acesta, unui om care nu are nicio pregătire.

Aș vrea să știu care este comisia care a hotărât această schimbare pentru că este foarte clar că ei și-au recunoscut din competența dacă schimbă, înseamnă că nu a fost bine. Atunci să vină să ne spună cine hotărât asta, ca să nu hotărască un singur om care nu are nici o competență în profesia”, a spus medicul Monica Pop, la Antena3.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a delegat aproape toate atribuţiile către secretara de stat Andreea Moldovan

„Încă o dată, este un minister strategic atribuit unui om care nu are nicio pregătire și eu nu știu cum poate dirija. Dacă secretarul de stat este absolvent de teologie, foarte bine să se ducă la biserică, că nu este niciun fel de problemă dar dar nu la Ministerul Sănătății”, a mai spus medicul Monica Pop.

Monica Pop: „Sunt absolut convinsă că ce face Voiculescu e ca să-i compromită pe liberali”

„Sunt absolut convinsă că ce face Voiculescu este ca să-i compromită pe liberali. Asta este convingerea mea.

Am surprins un lucru pe care l-a copiat de la domnul președinte și o cred că faci asta ca să intre în grații și să nu mai fie demis. A început să spună că PSD este de vină, exact cum vorbea domnul președinte, numai PSD e de vină, până acum nu spunea aşa. Se întâmplă niște lucruri care sunt de neimaginat și de netolerat”, a mai spus medicul Monica Pop.

159 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here