Caută
Close this search box.

Dezvăluiri despre starea gravă a lui Trump: Se punea problema conectării la ventilator

donald trump

Starea fostului președinte american Donald Trump a fost atât de gravă în octombrie 2020, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19, încât s-a pus problema punerii lui pe ventilator, potrivit CNN.

Informația ridică întrebarea dacă starea fostului președinte era mai gravă decât erau dispuși oficialii să recunoască public.

CNN relata în octombrie că, atunci când Trump a fost dus la Centrul Medical Militar Național Walter Reed, nu numai că a avut probleme cu respirația, dar a primit oxigen suplimentar. Trump „cu siguranță a primit oxigen”, a declarat pentru CNN o sursă apropiată situației, potrivit Digi24.

Medicul fostului președinte, Sean Conley, a evitat să dea detalii despre acest subiect atunci când a fost întrebat de jurnaliști, spunând că Trump „nu primește oxigen în acest moment”. Întrebat dacă Trump a primit vreodată oxigen suplimentar ca parte a tratamentului, Conley a spus: „Ieri și astăzi nu a prmit oxigen”.

Conley a fost în mod repetat evaziv legătură cu starea de sănătate a fostului președinte.

Dr. Ashish Jha, decanul Școlii de Sănătate Publică a Universității Brown, se declară îngrijorat de faptul că Sean Conley a evitat să dezvăluie adevărul.

„Ar fi fost mult mai bine dacă Dr. Conley și Casa Albă ar fi dat dovadă de transparență”, a adăugat Jha.

Mark Meadows, care era șeful de cabinet al lui Trump, a adunat reporterii în urma unui briefing medical al lui Conley și le-a spus în mod privat că analizele lui Trump „din ultimele 24 de ore au fost foarte îngrijorătoare și următoarele 48 de ore vor fi critice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri