Caută
Close this search box.

Diana Șoșoacă abia acum se lansează. Își face propriul partid

Bomba zilei! Ies la iveală noi informații legate de excluderea senatoarei AUR, Diana Şoşoacă. S-a aflat de ce nu va mai face parte Diana Șoșoacă din grupul parlamentar. Un important sociolog a spus adevărul despre îndepărtarea acesteia.

Diana Șoșoacă nu va mai face parte din grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor. În acest context, sociologul Marius Pieleanu vine cu noi precizări. Mai exact, acesta este de părere că Diana Șoșoacă a fost cea care și-a dorit excluderea.

Potrivit analistului politic, cel mai vizibil parlamentar este George Simion, iar Diana Șoșoacă are nevoie de mai multă atenție pe care co-președinția nu i-o poate oferi.

Totodată, acesta a mai subliniat faptul că este posibil ca Diana Șoșoacă să își facă propriul partid, care va ocupa ”o zonă electorală neocupată prin dispariția PRM”.

Diașa Șoșoacă și propriul său partid

”Nu Diana Șoșoacă e cel mai vizibil parlamentar AUR, ci domnul Simion. Și-a dorit să iasă din partid, pentru că nu îi convine co-președinția. Își va construi propriul grup parlamentar constituit din nemulțumiți, care va ocupa o zonă electorală neocupată prin dispariția PRM. Este fals că AUR a cules preponderent voturile PRM”, a spus Marius Pieleanu la România TV.

Totodată, analistul a mai adăugat că AUR face eforturi uriașe pentru a deveni un partid ”frecventabil, naționalist și patriotic” și își doreșet să se ” dezbrace de eticheta de partid legionar, anti-semit, anti-european”.

Marius Pieleanu a ținut să transmită și felicitări grupului parlamentarul pentru gestul făcut.

”AUR încearcă să devină un partid frecventabil, cu valențe europene, naționalist, patriotic, vrea să dezbrace de eticheta de partid legionar, anti-semit, anti-european. Îi felicit pentru gestul făcut și le urez succes, pentru că un partid patriotic, creștin, este necesar. Nu subestimați conducerea AUR.”, a mai spus Marius Pieleanu.

De menționat este faptul că Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar AUR, miercuri seară. Acest lucru a fost confirmat și de deputatul AUR Dan Tănase.

”Da, din păcate vă confirm. Nu pot să zic că este o veste foarte bună, dar din păcate dna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului când este demnitar al statului român. Dna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei, poate e mai bine așa. Un senator nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari și să transmită live pe FB, este incompatibil cu statutul de senator AUR. Nu sunt bucuros, nu mă bucură”, a declarat Dan Tănasă, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri