Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă îl blesteamă pe Klaus Iohannis să ajungă paralizat ca Schumacher

Şoşoacă

Șefa Comisiei de abuzuri a Senatului României, Diana Şoşoacă, a distribuit o postare pe Facebook, în care i se urează presedintelui Iohannis să ajungă în aceeași stare ca sportivul Michael Schumacher.

„Să schiezi la fel ca Schumacher, Iohannis”, se afirmă în postarea distribuită de Schumacher. „Mortaaaaala”, a comentat Şoşoacă, vizibil încântată.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Şoşoacă i-a amenințat pe toți cei care o critică cu pușcăria și canalul.

„Pt toți criticii, nu am decât un mesaj: lăsați demagogia ieftină și începeți să luptați pt țară și popor! Să vă văd eu cum veți lupta și ce atitudine veți adopta în fața călăilor și trădătorilor de neam și țară!

Până una alta toți întăriți ceața complicilor la distrugerea țării și a poporului român! Lipsa de implicare, fățărnicia și demagogia, lașitatea și impostura vă fac complici la trădare și genocid! Mi-e scârbă de voi toți, trădătorii și ucigașii poporului român!

Aș umple pușcăriile cu voi și v-aș trimite la canal pe toți! Să munciți pt țara la a cărei distrugere ați participat, inclusiv prin acceptare a stării de fapt și fără a lua măcar o fărâmă de atitudine împotriva nelegiuirilor!

Când ești în groapa cu lei, nu te poți comporta că la opera! Apropos, demagogilor, nu vă este dor de teatru, operă, serate literare? Ați luptat pt ele, civilizatilor și educaților? Erudiţilor! Vorbiți frumos și trădați elegant! Cam atât despre voi, ‘eruditilor’!”, a scris Şoşoacă, pe Facebook.

În decembrie 2020 s-au împlinit șapte ani de când Michael Schumacher a suferit un accident cumplit la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi.

Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni.

De atunci și până în prezent, Michael Schumacher a intrat într-un proces de recuperare, însă progresele au fost minime.

Familia Schumacher s-a ferit în tot acest timp să ofere foarte multe detali legate de starea lui Michael, doctorii și restul angajaților fiind de asemenea obligați să păstreze tăcerea.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri