Caută
Close this search box.

Diana Șoșoacă, petrecere într-un restaurant, fără distanţare şi cu dedicaţii obsceme pentru Arafat

Diana Şoşoacă a participat, în seara de vineri spre sâmbătă, la o petrecere într-un restaurant. Nu se ştie în ce oraş, pentru că senoatarea, deşi a trasmis toată distracţia live pe Facebook, nu a spus şi unde a avut loc.

Cel puţin 15 oameni apar pe filmarea lui Şoşoacă. Nimeni nu respectă regulile impuse de pandemie. Petrecăreţii cântă, dansează şi se iau în braţe, de parcă nici n-ar exista ameninţarea COVID.

Politicianul și-a început live-ul la ora 21.00, când la mese s-a cântat „Treceți batalioane, române, Carpații”.

„E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață, viața trebuie trăită”, le transmite Șoșoacă internauților.

Aceasta îi face o dedicație lui Raed Arafat: „Vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune ea, iar lăutarul cântă „Noi suntem români”, potrivit B1 TV.

Mai mult, unul dintre participanții la petrecere a început să cânte ”versuri” incoerente la adresa lui Raed Arafat, a președintelui Klaus Iohannis și a soției acestuia:

”Arafate, Arafate, ai grijă de dragul frate. Neamul românesc e forte, nu se sperie de probleme. Arafate, Arafate, pleacă tu pe la spate, părăsește România că-ți cade fudulia. Arafate, Arafate (…)

FOTO: Facebook/Diana Şoşoacă

România nu va piere!. Iohane, Iohane, ce mai faci tu barosane, cu schiurile umbli, frate, Carmen a ta caută-n spate. Arafate, Arafate, grijă mare cu domnul frate, căci Moldova, și Ardealul, și Muntenia, și Banatul, tot românul de la Nistru pân’ la Tisa te va face să faci uța uța cu căruța pe la doamna Carmenuța”.

„La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!”, încheie Diana Şoşoacă live-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri