Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă refuză să atingă cărţi, pentru că îi este teamă de otrăvire

Şoşoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă a susținut la Antena 3 că îi este frică să nu fie otrăvită, chiar și în Parlamentul României. Şoşoacă refuză să mai mănânce în Parlament și să mai atingă cărți.

”Primul lucru care mi s-a spus când am ajuns în Senat, mi s-a spus să mă uit întotdeauna sub scaun, și am întrebat de ce. Și mi s-a spus: ‘Vezi că te poate otrăvi!’. Cu ce să mă otrăvească? Exact ce a pățit doamna Pană. Nu bea apă de acolo, nu mânca de acolo, nu mirosi flori!

Am ajuns să nu mai poți să primeșți o carte, să nu mai știi de unde să îți cumperi o apă, pentru că toată lumea în jur îți spune nu achiziționa aia, nu mânca, ai grijă ce faci, ai grijă cu cine vorbești! Este inadmisibil ceea ce se întâmplă!”, a declarat senatoarea Diana Şoşoacă, conform AK24.

În urmă cu o lună, Şoşoacă spunea că și în campania electorală i-a fost frică să nu fie otrăvită.

”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ‘non grata’ din străînătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care, și mai grav…

Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire.

Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic că, atunci când mă liniștesc, să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, a spus Diana Şoşoacă, într-o emisiune cu Adriana Bahmuțeanu.

„Am primit în toamnă o pâine frământată frumos, de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus că să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine.

Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane, cu puțin timp înainte.

Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid, pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite, mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2”, a mai spus senatoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri