Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă susţine că pacienții de la ATI sunt deconectaţi de la aparate

diana Şoşoacă

Avocata Diana Şoşoacă, fost membru AUR, a anunțat, într-un live pe Facebook, că voia să se ducă la fostul lider PSD, Liviu Dragnea, în penitenciar, dar că nu a fost lăsată.

În același live, Şoşoacă a punctat că „are informații că bolnavii COVID de la ATI sunt deconectați de la aparate” și că fiului ei de 19 ani ar urma să i se instrumenteze un dosar penal, fabricat pentru a o distruge pe ea.

„Oricine va veni la Comisia pentru abuzuri nu va avea curajul meu. Am vrut să îl aduc la audiere pe Arafat, să intru, să văd ce se întâmplă la ATI, unde avem informații că sunt deconectați de la aparate pacienții, chiar dacă au șansă de viață. Știți lucrurile astea? Vi le spun eu, de-aia mă vor jos, am deranjat!”, a scris Şoşoacă.

Şoşoacă spune că a luat decizia de a face live-ul în urma unui telefon pe care l-a primit, fiind anunțată că „fiului ei și se instrumentează un dosar”.

„Am fost anunțată de un lucru pe care vreau să-l fac public. Nu m-am lăsat nici îngenuncheată, nici înfrântă, s-au gândit să mă atace prin copiii mei. Ca să mă poată termina pe mine, vor să îi insceneze băiatului meu o chestie, prin care să îi facă dosar penal. Băi băieți, dacă voi credeți că merge cu astfel de chestii staliniste cu mine, va înșelați”, a spus Şoşoacă.

„Dacă va prind că puneți mâna pe copiii mei, vă distrug legal. Nu încercați să mă amenințați cu copiii mei, că nu merge”, a mai zis fosta membră AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri