Caută
Close this search box.

Directorul Metrorex și-a dat demisia

metrorex

Directorul general Metrorex, Gabriel Mocanu, și-a dat demisia vineri, iar Consiliul de Administraţie a luat act de încetarea contractului de mandat. Decizia lui Mocanu vine în contextul scandalului privind nivelul salariilor de la metrou.

Directorul general Metrorex, Gabriel Mocanu, a solicitat Consiliului de Administraţie încetarea contractului de mandat.

Suntem în cadrul Consiliului de Administraţie şi am solicitat Consiliului de Administraţie ca de comun acord să înceteze contractul de mandat. Aceasta este solicitarea, în conformitate cu prevederile specifice ale acestui contract de mandat„, a declarat vineri Gabriel Mocanu, citat de Agerpres.

Conducerea Metrorex a fost preluată temporar de Mariana Miclăuș, care a condus compania înaintea lui Gabriel Mocanu și care și-a dat demisia pentru nerespectarea termenului de inaugurare a magistralei 5 Drumul Taberei.

Mariana Miclăuş, cea care a fost director interimar Metrorex înaintea lui Gabriel Mocanu, va prelua pentru o scurtă perioadă atribuţiile de director general al companiei, până la desemnarea unui nou director general cu contract de mandat provizoriu, a anunţat vineri Ministerul Transporturilor.

Consiliul de Administraţie al Metrorex a luat act de renunţarea la mandat înaintată de Gabriel Mocanu. El a anunţat vineri că a solicitat Consiliului de Administraţie încetarea contractului de mandat.

Mariana Miclăuş a fost director interimar Metrorex înaintea lui Gabriel Mocanu și și-a dat demisia din cauza nerespectării unor termene privind inaugurarea magistralei 5 Drumul Taberei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri