Caută
Close this search box.

Dispariții bizare la Iași. Doi copii au fugit dintr-un centru al Direcției Copilului

112

Poliția din Iași a anunțat că este în căutarea unei minore care a plecat dintr-un centru al Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului şi nu a mai revenit, după ce anterior polițiștii au anunțat dispariția unui alt minor.

Este vorba despre o fată de 14 ani, Dodan Nicoleta Roxana. Dispariția ei a fost sesizată în data de 27 februarie poliţiştilor Secţiei nr. 4 din municipiu.

Este data la care fata a plecat din centrul de asistență și nu a mai revenit. Semnalmentele fetei dispărute sunt: 1,50 m înălțime, constituție atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, lung, ușor ondulat.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare roz prevăzută cu glugă, pantaloni de tip jeans de culoare albastră, fiind încălțată cu pantofi sport.

Persoanele care deţin informaţii de natură să ajute la găsirea fetei trebuie să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Anterior, polițiștii din Iași au distribuit fotografia și semnalmente unui minor, un băiat de 14 ani, a cărui dispariție a fost anunțată duminică, 28 februarie.

Astfel, conform oamenilor legii, în 28 februarie poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, un copil de 12 ani, pe nume Boișteanu Vasile, a părăsit sediul DGASPC.

Băiatul are o înălţime de 1,40 m, greutate de 35 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, ten deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri