Caută
Close this search box.

Doi foşti poliţişti şi-au păstrat uniformele şi au dat amenzi

Doi foști polițiști din București, pensionați, sunt acuzați că și-au păstrat uniformele de serviciu și au continuat să dea amenzi false. Ei au reușit de asemenea să circule și cu o mașină cu numere MAI. Bărbații au fost prinși în flagrant și sunt acum acuzați de trei infracțiuni, conform Digi24.

Nu se știe exact câte amenzi fictive au dat cei doi, dar este posibil să fie vorba despre câteva sute, în valoare totală de zeci de mii de lei.

Cei doi le cereau oamenilor să plătească sancțiunile pe loc și există suspiciuni că ar fi cerut și mită pentru nereguli inventate.

Polițiștii i-au prins în flagrant în timp ce erau în trafic, în mașina cu numere MAI, despre care polițiștii cred că au fost furate.

„Sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de înșelăciune, uzurpare de calități oficiale și punerea în circulație sau conducerea unui autoturism cu numere false”, potrivit polțiștilor bucureșteni.

„Din datele existente la acest moment rezultă presupunerea rezonabilă că cei doi bărbați ar fi implicați în mai multe fapte similare”, se arată într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri