Caută
Close this search box.

Donald Trump ar fi fost suspectat de consilierul său, Steve Bannon, de o formă incipientă de demență

donald trump

Fostul strateg de la Casa Albă Steve Bannon credea că Donald Trump suferă de demență aflată în prima fază și ar fi făcut campanie, în secret, pentru înlăturarea acestuia din funcție în baza amendamentului 25 din Constituția SUA care reglementează destituirea președintelui pe motiv de incapacitate în exercitarea mandatului, susține un producător TV, într-o carte de memorii, citat de The Guardian.

Ira Rosen, autorul unei cărți de memorii despre experiența sa la CBS- ”Ticking Clock: Behind the Scenes at 60 Minutes” a stat de vorbă cu Skullduggery, un podcast pentru Yahoo News, conform HotNews.ro.

Printre altele, Rosen a fost întrebat despre relația sa cu fostul strateg de la Casa Albă care a evoluat de-a lungul timpului: ”Steve este foarte vorbăreț, este un mare bârfitor. A devenit sursă pentru mulți oameni de presă din Washington”, a spus Ira Rosen.

În cartea sa, Rosen susține că Bannon ”credea că Trump suferă de o formă incipientă de demență și exista cu-adevărat posibilitatea de a fi înlăturat în baza celui de-al 25-lea amendament care prevede că membrii guvernului pot vota (demiterea- n.red) atunci când președintele nu mai este apt să-și exercite atribuțiile”. Rosen îl citează pe Bannon care i-ar fi spus la un moment dat: ”Trebuie aplicat amendamentul 25”.

Steve Bannon este strategul care l-a ajutat pe Donald Trump în victoria din 2016. Relațiile dintre cei doi s-au răcit după demisia lui Bannon de la Casa Albă. Cu toate acestea, în ultimele zile ale mandatului său, Trump l-a grațiat pe Bannon care fusese judecat pentru fraudă legată de strângerea de fonduri pentru construirea zidului de la granița cu Mexicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri