Prim-ministrul Florin Cîţu afirmă că revenirea economiei în „V” este „o certitudine”, după ce, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică, în trimestrul IV din 2020 economia României a crescut cu 5,3%.

Economia României, performanţă care spulberă estimările apocaliptice! În trimestrul IV din 2020 economia României a crescut cu 5,3%!!! O performanţă fantastică. Cea mai rapidă revenire a economiei din istorie. Am promis. Am făcut. Am avut dreptate. Revenirea economiei în V, o certitudine!„, susţine Florin Cîţu, marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În 2020, economia României, alături de cea globală, a fost lovită de cea mai mare criză din ultima sută de ani. Cu toate acestea, s-a contractat cu DOAR 3.9%.
Am luat cele mai bune măsuri din punct de vedere economic și am spulberat TOATE estimările apocaliptice.
Împreună am reușit să redresăm economia și să avem acest rezultat.
România a PERFORMAT în 2020 cu 5% mai bine decât estimarile inițiale și în medie cu 2.5% mai bine decât TOATE estimările publicate de instituțiile internaționale, CE, agențiile de rating și instituțiile financiare”, mai spune premierul.

Cîțu afirmă că 2021 va fi un an al investițiilor.

Corectăm 30 de ani de amânări și de populism. În acest prim mandat, de 4 ani, promit să pun economia pe o traiectorie de creștere economică sustenabilă și să creez un mediu economic în care toți românii au șansa de reuși”, mai spune Florin Cîțu.

72 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here