Caută
Close this search box.

Florin Cîţu: Vom încerca să producem un vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino VIDEO

cîţu

Florin Cîţu a declarat că autorităţile de la Bucureşti au transmis o scrisoare la Comisia Europeană, în urma unor întrebări venite de la CE, în care şi-au exprimat disponibilitatea de a produce un vaccin anti COVID la Institutul Cantacuzino.

Premierul a subliniat că România nu a început vreo negociere privind achiziţia vaccinurilor ruseşti sau chinezeşti împotriva virusului SARS-CoV-2.

Florin Cîţu a adăugat că România va face „un lucru mult mai bun”, fiind iniţiată o comunicare cu Comisia Europeană pentru a produce în ţară, la Institutul Cantacuzino, unul dintre vaccinuri. Declaraţiile au fost făcute după ce premierul a făcut a doua doză de vaccin.

„Nu. România a avut, am avut o comunicare cu Comisia Europeană, vom face un lucru mult mai bun, vom încerca să producem vaccinul în România, la (Institutul n.red.) Cantacuzino. Am trimis o scrisoare în urma unor întrebări adresate de Comisia Europeană şi ne-am arătat disponibilitatea de a produce vaccinul în România. Vom vedea ce vaccin va fi produs, dar asta este varianta pe care mergem noi”, a afirmat Florin Cîţu, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri